نمرات دانشجویان محترم در زیر آورده شده است:
حسین اسماعیلی 20
علیرضا زارع 20
خانم میرزاده 20
فاضل محمدی 18
موذنی 19
خانم اسکندری 19
خانم مریم عباسی 18.5
جهت مشاهده نمرات تمامی دانشجویان فایل پی دی اف را از اینجا دانلود کنید
استفاده از اکسیژن در مصارف پزشکی و صنایع ریخته گیری، جوشکاری، واحدهای پالایشگاهی، فولادسازی و فرآیندهای سرماسازی باعث افزایش اهمیت تولید این ماده در چند دهه اخیر شده است؛ بنابراین یافتن فرآیندی که از لحاظ حجم تولید و مصرف انرژی بهینه باشد امری ضروری در تولید و جداسازی اکسیژن از هوا هست.
امروزه فرآیندهای جداسازی، کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف از جمله نفت، گاز و پتروشیمی دارند. در این فرآیندها از روشهایی استفاده میشود که با عبور دادن برخی از مولکولهای خوراک و نگاهداشتن سایر مولکولها، جداسازی یک یا چند جزء انجام میشود. برای استفاده در مقیاس صنعتی، با توجه به فاکتورهایی همچون هزینه، حجم تولید و تجهیزات مورد نیاز از یکی از روشهای جداسازی استفاده میشود. فرآیندهای جداسازی به دو دسته کلی جداسازی با استفاده از روشهای مکانیکی و جداسازی بر اساس انتقال جرم، تقسیم میشوند. در فرآیندهای جداسازی که بر اساس انتقال جرم استوارند، جداسازی بر اساس اختلاف در فشار بخار اجزاء، اختلاف در انحلال، اختلاف در نفوذ و غیره رخ میدهد. از جمله فرآیندهای جداسازی که بر پایه انتقال جرم استوارند عبارتاند از: تقطیر، جذب گاز در مایع و یا روی سطح جامد، استخراج، تبلور و دیگر فرآیندهای جداسازی.
موضوع پایان نامه من در مقطع کارشناسی ارشد تاثیر فشار تخلیه بر جداسازی اکسیژن از هوا توسط روش جذب سطحی با تناوب فشار میباشد، در ادامه مطلب چکیده پایان نامه آورده شده است.
ادامه مطلب...